Het team

 

Trainingsacteurs met een diversiteit aan opleiding, talent, cultuur, creativiteit, aanpak en durf zijn de spil van onze organisatie. Daardoor bieden wij u kennis in de breedte en zorgen wij voor een meerwaarde in uw trainingen, assessments en gaming. Hun betrokkenheid en gedrevenheid ziet u terug in een zo reëel mogelijke setting.

Perfactor selecteert uit het aanbod van acteurs op profiel, competenties en toegevoegde waarde waarbij deze 'Perfect 3' combinatie van betrokken acteur absoluut moet aansluiten bij onze organisatie en uw eisen. Veel acteurs zijn drama docent en daardoor in staat zelfstandig een groep en het proces te begeleiden en aan te sturen. In sommige trainingen worden ze dan ook als co-trainer of zelf als trainer ingezet.

In trainingen, assessments, workshops, gaming en presentaties maken onze relaties inmiddels gebruik van onze trainingsacteurs- en actrices afkomstig uit: Nederland, Nigeria, Suriname, Armenië, Hong Kong, Algerije, Egypte, Marokko, Liberia, Turkije, Tsjechië, Duitsland de VS en Iran. De tweetaligheid van deze acteurs, hun achtergrond en cultuur geeft een meerwaarde, vooral in cross-cultures trainingen.

Tevens heeft Perfactor een pool van trainingsacteurs en- actrices met een achtergrond uit het bedrijfsleven. Inhoud krijgen op niveau, is wat deelnemers en/of kandidaten graag terugzien in rollenspel of assessment. 

 

                           Steve Goede