2012 NR. 00

20-03-2012
Site update

Wij zijn volop bezig met de site dus excuses voor het ongemak. Binnenkort verschijnt er weer Nieuws!

19-03-2012
Beste mensen,

Leuk dat je ook hier een kijkje neemt! Zal je meteen opvallen dat, net zoals het in de lente gewoon is, alles van een nieuwe laag is voorzien... een nieuwe site, nieuw logo en huisstijl... ik was er wel aan toe! Want er is natuurlijk veel nieuws te melden van het trainingsacteerfront... en van Perfactor!

Allereerst een nieuwe naam die je vaker tegen zult komen: Perfactor Performances. Via Perfactor Performances worden alle btw-vrije uitvoeringen geregeld. Met frisse groen/blauwe kleuren onderscheidt Perfactor Performances zich van het moederbedrijf Perfactor acting in training.

Daarnaast heeft het oude Perfactor acting & training een kleine aanpassing ondergaan. De nieuwe naam wordt Perfactor acting in training. Een minimale aanpassing dus, maar met een maximale uitstraling!

Verder is het de bedoeling om hier trainingen, cursussen, workshops aan te kondigen...

Om maar meteen met de eerste aankondiging te beginnen:

Woensdag 21 maart 2012

Op 21 maart 2012 vindt er een uitvoering plaats in Purmerend door de stichting SPOOR/OPSO. SPOOR/OPSO vormt het bestuur van 40 basisscholen in de regio Purmerend/Zaanstreek.

Deze scholingsdag is voor alle personeelsleden van de scholen onder haar bestuur en staat in het teken van kwaliteitsverbetering, samenwerking en professionalisering binnen het onderwijs.

  • Salaparilla 4all BV heeft deze 'game' ontwikkelt voor SPOOR en zo'n 900 deelnemers met hun leerwensen www.salsaparilla.nl

  • Perfactor acting in training levert 12 gameacteurs die deze uitvoering vorm zullen geven.